Meet our Team

Voor het verzorgen van alle lessen, het maken van onze heerlijke Coffee Corner items en natuurlijk voor alle vragen. Benieuwd wie wij zijn en wat de rol is van iedereen binnen ons team? We stellen iedereen snel aan je voor! 

Meet our Instructors
 • Kim Exel

  Hola, soy Kim!

  Leuk op zijn Spaans mezelf introduceren. Ik ben 28 lentes jong en woon in Arnhem met mijn vriend en onze labrador pup Kees. Je kunt me omschrijven als een echte dog mom, Spanje liefhebber (regelmatig de zon opzoeken), koffie lover en fitness enthusiast!
  Ondertussen kun je me al 10 jaar vinden in de fitness wereld en al 7,5 jaar in de groep fitness wereld. Mijn doel als instructeur is om jou te helpen je lekkerder in je vel te laten voelen. Hier bij REFORM streven we samen naar een gebalanceerde leefstijl tijdens jouw les en daarbuiten. Zien we elkaar snel?! Hasta pronto! 

 • Bridget van Asperen

  Hi, ik ben Bridget!

  Ik stel me graag voor als een enthousiast beginnend professional die klaar is voor een nieuwe uitdaging binnen de wereld van pilates. Ik geef al jaren sportlessen en mijn passie ligt in het begeleiden van vrouwen naar een gezonde levensstijl. Momenteel ben ik dan ook bezig met mijn ontwikkeling als hormooncoach. Ik kijk er naar uit om lessen te gaan geven!

 • Cristina Shoukova

  Hi, ik ben Cristina!

  29 jaar en ben op dit moment bezig met een reformer pilates opleiding bij BASI. Ik heb beweging altijd als een prioriteit gezien in mijn leven. Na vele jaren kracht training te hebben gedaan, wou ik overstappen na een wat mildere manier van beweging, maar met nog steeds veel uitdaging. Dat heb ik gevonden in pilates en dan vooral in de reformer. Mijn focus ligt vooral op het langzaam uitoefenen van klassieke pilatesoefeningen met nadruk op ademhaling en de juiste spierfocus. Een juiste flow en het veilig uitvoeren van de oefening, staat bij mij op nummer 1!

 • Maureen Gosselink

  Hi, ik ben Maureen! 

  Als instructeur deel ik graag mijn plezier & passie voor bewegen. Na Pilates al meer dan 10 jaar beoefend te hebben, geloof ik sterk in de voordelen: het maakt je soepel én sterk, verbetert je houding en vermindert stress. Ik kijk ernaar uit om tijdens de lessen bij Reform samen te werken aan een gezonder en gelukkiger lichaam 

 • Lieke Vos

  Hi, ik ben Lieke!

  Al langere tijd woon ik in Nijmegen, maar een fijne reformer studio was voor mij een groot gemis. Toen ik in Bali  kennis maakte met reformer pilates was ik meteen verkocht. Het is een vorm van pilates die voor mij veel speelser aanvoelt en meer mogelijkheden biedt dan mat pilates. Dat laat ik jullie graag zien tijdens mijn lessen. Ik zal ervoor zorgen dat jullie met frisse energie en een glimlach op jullie gezicht de les verlaten!

Meet our Team
 • Sanne Romp

  Hi, ik ben Sanne – Bedrijfsleider REFORM

  Voor een sportsessie in de ochtend mag je me zeker wakker maken. Ik ben fanatiek hardloper maar probeer ook graag nieuwe sporten uit. In Sydney heb ik voor het eerst kennis gemaakt met Reformer pilates en was ik meteen verkocht. De lessen om 7 of 8 uur zijn mijn persoonlijke favoriet, dan kan ik daarna vol energie aan mijn dag beginnen. Bij REFORM kun je voor alle vragen rondom de lessen en The Coffee Corner bij mij terecht!  

 • Jil van Beuningen

  Hi, ik ben Jil!

  Voor founders Ananda en Sharon ben ik al langer een bekend gezicht. Ook al ben ik niet in Nijmegen geboren, het is altijd mijn thuisbasis geweest. Dat maakt het extra leuk om onderdeel te mogen zijn van hun nieuwste aanwinst: REFORM. Daar zal ik met veel plezier koffies maken in The Coffee Corner. Op mijn vrije dagen kom je me misschien wel tegen terwijl ik een boek lees of op mijn laptop door Pinterest aan het scrollen ben op zoek naar interieur inspiratie. Natuurlijk onder het genot van een kop koffie, die kan ik natuurlijk niet laten staan!

 • Lotte Sijl

  Hi, ik ben Lotte!

  Al langere tijd houd ik me bezig met krachttraining. Daarnaast vind ik het ook tof om steeds meer te leren en experimenteren met hoe ik gezond, maar vooral lekker kan eten. Mijn werkdagen bij Reform kan ik gelukkig perfect combineren met een avondsessie reformer pilates. Ik heb er zin in om al mijn passies binnen REFORM te combineren. Hopelijk zie ik jullie snel bij The Coffee Corner!

 • Mare Schoonenberg

  Hi, ik ben Mare!

  Mijn dagen breng ik het liefst wandelend door met een koffie to-go in mijn hand. Om precies te zijn een haver cappuccino, die ik door de jaren heen al in heel wat zaken in Nijmegen heb kunnen testen. Bij REFORM zal ik de koffies (en haver cappuccino’s) met veel liefde voor jullie maken. The Coffee Corner wordt in ieder geval mijn nieuwe vaste koffieplek.

Meet our Founders
 • Ananda Flass

  Hi, ik ben Ananda – Co-founder REFORM

  Een echte levensgenieter, dromer en aanpakker! Gezondheid heeft in mijn leven altijd een grote rol gespeeld. Jaren geleden ben ik tijdens een stage in aanmerking gekomen met deze vorm van pilates en sindsdien ben ik groot fan. Met reformer pilates heb ik eindelijk een perfecte routine kunnen opbouwen waarbij ik me goed in mijn lijf voel. Mijn passie is inmiddels zo groot geworden dat wij het met iedereen in Nijmegen willen delen. Tijdens mijn lessen gaan wij genieten en hard werken. Samen zoeken wij de balans op tussen het aanspannen en ontspannen van het lichaam. Tot snel op de Reformer!

 • Sharon van der Burgt

  Hi, ik ben Sharon – Co-founder REFORM

  Velen omschrijven mij als een harde werker, veel te nieuwsgierig en vooral een enorme chaoot. Ik noem het zelf liever gecontroleerde chaos met een tikkeltje impulsiviteit! Als ondernemer zijn mijn dagen vaak druk gevuld en iedere dag start ik dan ook het liefst met een goede bak koffie. Toen ik jaren geleden in contact kwam met reformer pilates merkte ik dat dit voor mij een hele effectieve manier was om mijn hoofd leeg te maken en mijn lichaam aan te pakken. Ik weet zeker dat dit voor veel anderen ook het geval gaat zijn!

Meet our Team