First Time

Let's get started! Hier vind je alles wat je moet (en wil) weten voor je eerste Reformer les

Reform is voor iedereen! We weten allemaal dat een nieuwe workout spannend kan zijn. Maar no worries, wij hebben beginners lessen. Dus zorg dat je deze als eerste les boekt! Laat het ons team weten bij binnenkomst, dan zorgen wij voor de juiste instructies en dat jij een held op de Reformer wordt! Eerste les inboeken? Boek dan een van onze 'beginners' lessen! Vragen? Neem dan gerust contact met ons op! 

Al overtuigd? Word dan nu een Pack Member 
Eerst uitproberen? Kies de 10 Day Trial! 
Let op: de 10 Day Trial is geldig vanaf je eerste ingeplande les & is alleen inzetbaar voor onze Beginner Signature lessen. Geen beginner? Pak dan een van onze rittenkaart opties! 

 • 10 Day Trial (Proefpakket)

  Eerst uitproberen? Kies de 10 Day Trial!
  Onze 10 Day Trial is een proefpakket van twee lessen om op de juiste manier in aanmerking te komen met Reformer Pilates. 

  • 21,- per les, 42,- totaal
  • 10 dagen geldig vanaf je eerste ingeplande les (dus 10 dagen de tijd om beide lessen op te maken) 
  • Alleen in te zetten op Beginners Signature lessen
 • What to expect

  Is dit je eerste keer Reformer Pilates? Start dan met een van onze beginners of signature lessen om een idee te krijgen van de Reformer en de oefeningen. Zorg dat je voor je eeste keer 5 minuten van tevoren aanwezig bent en meld je bij de coffee corner. Een van onze trainers zal je verwelkomen in de studio, alle in's en out's vertellen en je wordt meteen klaargestoomd voor je eerste les. 

 • What to wear

  Eigen kleding die lekker zit en waar jij je comfortabel in voelt. Belangrijk om te weten: pilates gripsokken zijn verplicht. Dit zijn speciale sokken die ervoor zorgen dat je grip hebt op de reformer. Deze sokken kun je bij ons aanschaffen of zelf meenemen. 

 • What is Reformer Pilates

  Tijdens Reformer Pilates maak je gebruik van een Reformer; een apparaat waar je specifieke pilates oefeningen op doet. Met behulp van het bewegende platform (de wagen) waar je op ligt, zit en staat kun je verschillende pilateshoudingen aannemen. De Reformer gebruikt veren (springs) om verschillende mate van spanning en weerstand te creëren. Dit helpt om de spieren tegelijkertijd te versterken en te verlengen.

 • The Reformer machine

  De Reformer is jouw beste vriend tijdens de workout. Dit is het apparaat waarop je tijdens een Reformer Pilates les traint. Deze bestaat uit twee platforms aan beide uiteinden met daartussen een bewegend platform. De Reformer gebruikt veren om de spieren op de juiste manier te trainen. De eerste keer op de Reformer kan gek aanvoelen, maar als je deze eenmaal begrijpt is het echt je beste vriend! De instructuur zal advies geven over de mogelijke aanpassingen tijdens de lessen. De Reformer werkt net zo hard als jij wilt. Door de veren te verstellen bepaal je zelf welke weerstand je bij elke oefening toepast. 

first time