About Reform

The Pilates Boutique: Reformer Pilates, Coffee & More.
 

Our Boutique

Onze studio is in Japandi Style ontworpen, vol aandacht & details. Bij REFORM stimuleer je niet alleen je fysieke gezondheid met onze Reformer Classes, maar je kunt ook volledig ontspannen in onze Wellness Corner aansluitend op je les. Voor, na of zelfs zonder een les genieten van de juiste coffee dose, smoothie of all day brekky? Dat kan bij The Coffee Corner: to-go & laptop vriendelijk met focus op lokaal, lactose- en glutenvrije opties.

Our Story

Founders Sharon en Ananda houden wel van een flinke workout, een rustmoment en het goede leven! Balance is key! Een paar jaar geleden zijn wij in aanraking gekomen met Reformer Pilates en sindsdien helemaal hooked! Zulke fangirls; tijd om de REFORM lifestyle in Nijmegen te starten! Lees hier meer over the journey.

Our Team

Werken bij REFORM? Hou dan onze vacatures in de gaten & volg de socials. Ons team is er voor jullie. Voor het verzorgen van alle lessen, het maken van een heerlijke bak koffie en natuurlijk voor alle vragen. Benieuwd wie wij zijn en wat de rol is van iedereen binnen ons team? We stellen iedereen snel aan je voor!

Our Partners

Alle elementen van Reform zijn met aandacht, kwaliteit en op basis van een verhaal gekozen. Kijk hier naar onze Collabs waar wij met trots achter staan! Geintereseerd in een Collab? Neem dan gerust contact met ons op!

about reform