FAQ

Hier vindt je onze FAQ. Alles wat je wil weten over REFORM! Heb je vragen, dan neem contact met ons op. 

Bieden jullie ook proeflessen aan?
Je kunt gebruik maken van een First Time Pack (2 proeflessen voor 21,- per les). Zo kan je de Reformer voor de eerste keer ervaren. Alleen mogelijk voor nieuwe leden. 

Hoe vaak per week moet ik een Reformer les volgen?
Het is jouw workout, dus luister vooral naar jouw lijf en kijk wat goed voelt! Onze tip is een wekelijkse dose van minimaal 2x en maximaal 4x per week. 3x per week is perfect! In elke les ben jij baas over het lichaam, jij bepaalt hoe hard je wilt en kunt gaan.

Is het mogelijk om een vriend(in) mee te nemen onder mijn memership/class pack?
Super leuk dat je iemand mee wilt nemen! Iedereen die deelneemt aan een les kan een eigen les/pakket afsluiten onder zijn/haar naam. Als het om een beginner gaat, raden wij aan dat jouw vriend/vriendin ook eerst een beginner les volgt. Voor meer informatie kun je iemand altijd doorverwijzen naar First Time REFORM. Leuk om te weten: we bieden cadeaubonnen aan zodat je jouw vriend/vriendin wel een keer kunt trakteren op een reformer les! Lijkt je dat wat? Kom dan even langs.

Is Reformer Pilates ook voor mannen?
Ja, ja en ja! De sport wordt (nog) gedomineerd door vrouwen, maar het is ook zeker geschikt voor mannen. Tip: vooral de Gym Vibes les is een aanrader.

Alles voor je eerste Reformer les vind je hier!
Aanmelden, inboeken, wat moet ik mee nemen, wat moet ik aan? 

  • Draag kleding waar jij je comfortabel in voelt!
  • Belangrijk om te weten: pilates sokken zijn verplicht.
  • Dit zijn speciale sokken die ervoor zorgen dat je grip hebt op het reformer appraat. Deze sokken kun je bij ons aanschaffen of zelf meenemen. 
  • Zorg dat je uiterlijk 5 minuten voordat de les begint aanwezig bent. Dat is fijn voor jezelf en zo kunnen wij er ook voor zorgen dat alle lessen op tijd kunnen beginnen. Wanneer de les is begonnen, is het niet meer mogelijk om mee te doen. 

Zijn onze REFORM lessen bedoeld voor alle fitnessniveaus?
Iedereen is welkom! Alle leeftijden en fitnessniveaus! 

  • Ben je een beginner? Volg dan de First Time stappen en zorg dat je een beginners les kiest om mee te beginnen. Onze instructeurs zullen samen met jou kijken wat mogelijk is voor jou. Tijdens de les kun je altijd even pauzeren, water drinken en op adem komen. Je bent hier voor jezelf, dus blijf vooral naar jouw lichaam luisteren. 
  • Als je meer ervaring hebt kun je de lessen (als dit goed voelt) ook zwaarder maken. Natuurlijk kun je ook een van onze andere Class Types een keer proberen voor de afwisseling! 

Welke type lessen zijn er?
Bij Classes vind je ons aanbod. We bieden drie soorten Reformer Pilates aan:

  • Signature REFORM
  • Stretch Flow 
  • Gym Vibes

Ik wil mijn membership (tijdelijk) stop zetten, kan dat?
Bij het Full Pack Membership bieden we de optie aan om het tijdelijk te pauzeren. Je hebt één keer de mogelijkheid om het stop te zetten tijdens de looptijd van 24 weken. Geef minimaal vier weken van tevoren aan dat je het abonnement wilt stopzetten en tot wanneer. Je kunt het pauzeren voor minimaal drie en maximaal acht weken. 

In welke taal worden de lessen gegeven?
Een combinatie van Engels en Nederlands.
Afhankelijk van de instructeur en de deelnemers bij iedere les. 

Ik ben zwanger. Kan ik een les volgen?
Als je al langer Reformer Pilates volgt, dan ben je welkom om tijdens je zwangerschap de lessen (aangepast) te volgen tot 6 of 7 maanden zwangerschap. Als je nieuw bent, raden we aan om het eerste trimester te wachten. Na het eerste trimester kun deel te nemen aan een les tot 6 of 7 maanden zwangerschap. Na de bevalling mag je vanaf 10 weken weer deelnemen aan de reformer lessen!

We raden iedereen aan om bij je arts te informeren wat jouw lichaam aankan tijdens je zwangerschap of na je bevalling! Niet ieder lichaam is hetzelfde, dus luister daar goed naar.

Hebben jullie douches?
Ja! Wij hebben twee privé douches beschikbaar. Zo kun je jezelf aansluitend aan je les of na je sauna moment weer opfrissen.

Waar kan ik parkeren?
In de omliggende straten of in de parkeergarage kun je betaald parkeren. Zelf hebben wij helaas geen parkeer opties. Het adres? Hertogplein 1, 6511 SK Nijmegen. Zoek je een parkeergarage? Probeer dan Parkeergarage Kelfkensbos of Parkeergarage Eiermarkt.

Kan ik ook een les cadeau geven?
Ja zeker, we verkopen cadeaubonnen bij REFORM. Deze bon kun je gebruiken voor de reformer lessen en voor de Coffee Corner. Kom bij ons langs en dan regelen we het voor je!

FAQ